smartibook logo
smartibook logo

Underwater adventures

43,33 z DDV

Možnosti plačila:

  • Želite personalizacijo? (+5€)

    *Vpišite ime

  • Naroči skupaj in prihrani še dodatnih 30% ob nakupu:

    • z DDV
    • z DDV
    • z DDV
Šifra: 10 Kategoriji: ,

Knjiga vsebuje 9 delovnih strani. Oblikovana je tako, da otroka spodbuja k spoznavanju novih oblik, morskih živali in rastlin, razvrzščanju in urejanju, hkrati pa razvija kreativno igro in fino motoriko.

Nekaj različnih dejavnosti, ki jih Underwater adventures knjiga ponuja.

Lačni pelikan: Nahrani lačnega pelikana. Poišči ribico in jo vstavi v usta. Znaš odpeti zadrgo?

Raziskovanje kita: Potipaj morsko travo. Veš katera žival plava nad njo? Poskusi odpreti usta morskemu kitu.

Spretni polžek: Polžja hišica je polna zank, bi jih znal premagati? Spretno primi vrvico in jo poskusi vtakniti v zanke. Ali se ti zdi pot z ovirami težka?

Morski svet pod in nad gladino: Podmornica in ladja sta na poti. Ali znaš poimenovati živali in rastline, ki jih najdemo v morju? Na ladji najdeš ribiško palico, s katero lahko poskusiš ujeti nekatere morske živali. Poskusi. Katera žival pa leti na nebu nad ladjo?

Morska trava: Morsko travo krasijo dragocene perle, poskusi jih peljati skozi luknjice. Koliko perlic je skritih v travi? Ali se rad dotikaš morske trave?

Morski spomin: Dobro poglej vse sličice in si zapomni, kje je katera. Nato okvirčke obrni in poskusi poiskati pare. Igro se lahko igra tudi več otrok hkrati. Poimenuj, kaj je na sličici.

Sladoled: Sestavi svoj poljuben sladoled. Koliko različnih kornetov imaš na voljo? Kaj pa okusov? Boš uporabil čokoladni ali vanilijev preliv?

Seveda pa so to le ideje za uporabo pri vsaki strani, igra in uporaba knjige so poljubna na željo otroka. Zato naj otrok sam odkrije nove poti in ustvarja svojo zgodbo. Strani lahko poljubno med seboj prestavite ali pa med sorojenci razdelite, saj so snemljive.

PERSONALIZACIJA:

Da pa bo ta Smarti knjiga, še bolj posebna, lahko izberete možnost personalizacije. V okvirček napišite ime otroka in dodali ga bomo na naslovni strani knjige.

NASLOVNICA:

Pelikan.

MATERIAL:

Ročno izdelane iz bobažnih tkanin, filca, lesenih in plastičnih kroglic, različnih vrvic, gumbov, zadrg, ježkov in drugih manjših delcev.

VELIKOST:

20 X 20 cm

STAROSTNI VODNIK:

Od 2./3. leta dalje oziroma odvisno od interesov otroka.

Pri otrocih tiha knjiga vsekakor vzbudi veliko zanimanje, zato je lahko odlična ideja za krajšanje časa npr. v avtu, v čakalnici pri zdravniku in seveda doma, ko si tudi starši zaželijo nekaj minut počitka ali kot darilo za rojstni dan.

SMARTI BOOK je igrača, ki bo otroka zabavala, medtem ko staršem lahko služi tudi kot super orodje pri vzgoji in učenju.

OPOZORILO

Knjiga Underwater adventures vsebuje majhne delce. Zaradi možnosti zadušitve, naj otroci mlajši od treh let knjigo uporabljajo ob prisotnosti staršev. Otroke starejše od treh let pa opozorite, naj manjših delcev ne dajejo v usta.

Naj male roke skozi igro odkrijejo velike stvari!

Za več novosti nas spremljajte na instagramu in facebooku Smarti book.

Dolžina: 200mm

Širina:40mm

Višina:200mm

Teža:230g

Število delovnih strani:9

Material: bombažne tkanine, filc,vrvic,plastične kroglice in gumbi,ježki,zadrge

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Underwater adventures”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Underwater adventures

Title

Go to Top