Podatki

Telefon: 064144320

Vnesite podatke spodaj in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

E-mail: [email protected]

    O meni

    Sem Tamara, učiteljica razrednega pouka, mama in predvsem nekdo, ki vedno znova raziskuje in odkriva nove poti v življenju. Za mano je že nekaj let izkušenj pri delu z otroki. Pri tem delu zelo uživam in prav tako dajem vse od sebe, da otrokom na zanimiv način predam znanje, izkušnje in jih spodbujam k ustvarjalnosti in napredovanju. Delo v razredu res obožujem, stremim k temu, da so učenci pri delu čim bolj inovativni, motivirani in radovedni.

    Poleg poučevanja, pa zelo rada ustvarjam, oblikujem in izdelujem različne stvari. Ravno zato, sem si želela za svojo hčerko ustvariti tiho knjigo. Nato sem ob spodbudi domačih svojo idejo razširila, poiskala ves potreben material in se v samo izdelavo in oblikovanje bolj poglobila. Nato pa se je porodila Smarti ideja in tako je nastalo naše malo podjetje Smarti book. Pri iskanju različnih dejavnosti, ki jih najdete na vsaki strani naše tihe knjige, se trudim oblikovati zanimive, a hkrati poučne vsebine. Med seboj se predvsem razlikujejo po težavnosti stopnji dejavnosti, velikosti dodatnih delov na strani, vsebini in barvni kombinaciji. Nekatere vsebujejo bolj kompleksne dejavnosti, medtem ko so druge bolj prilagojene za razvoj dojenčka.

    Za začetek sem oblikovala pet različnih tihih knjig, ki se med seboj razlikujejo po težavnostni stopnji delovnih nalog in so tako primerne za različna starostna obdobja. Knjige so primerne že od obdobja dojenčka. Starostne omejitve ni, saj otroci s knjigo razvijajo svojo kreativnost, dejavnosti pa so zanimive tudi starejšim otrokom.