DRIVE & EXPLORE knjigica je tukaj!

smartibook logo
smartibook logo

Doll house

57,90 z DDV

Ni na zalogi

Možnosti plačila:

(1 mnenje stranke)

Ni na zalogi

Šifra: 09 Kategorija:

Knjiga vsebuje 7 delovnih strani. Oblikovana je tako, da otroka spodbuja k ustvarjanju zgodbe s punčko. Vsebuje veliko različnih manjših delov, kot so različna oblačila, hrana in gospodinjski aparati. Otrok vodi punčko iz sobe v sobo in spoznava različna gospodinjska opravila, ter skrbi za njo.

Nekaj različnih dejavnosti, ki jih Doll house knjiga ponuja.

Začetek dneva: Ko se pojavi sonce, punčka vstane. Preden začne svoj dan odide v kopalnico in se uredi. Ne pozabi uporabiti brisače in seveda zobne krtačke. Tudi lase si posuši in počeše.

Garderobna omara in pralnica: Preden odide od doma, si izbere oblačila. V kolikor je potrebno, jih seveda zlika. Če pa je kaj umazano, pa hitro prižge pralni stroj. Ne pozabi dodati pralnega praška in mehčalca. Koliko različnih oblačil je na voljo? Katero bi izbrali za plesni večer?

Dober tek: Punčka si pripravi svoj obrok. Najprej izberi poljubne sestavine in potrebno posodo, ter pripravi obrok. Bi raje izbral zelenjavo ali sadje? Seveda ne smemo pozabiti na pijačo. Hitro skuhaj kavo ali čaj in mizica bo polna. Ko bo ura za odhod, se punčka odpravi od doma.

Psiček: Skozi celotno knjigico pa je prisoten tudi psiček, ki ga otrok seveda lahko tako kot punčko tudi poimenuje in tako igro še dodatno obogati. Psička je ravno tako potrebno nahraniti in urediti, ter pripraviti za odhod. Ne pozabite mu ponuditi slastne kosti.

Knjigica DOLL HOUSE otroku ponuja kreativno igro z malo punčko, ki jo seveda sam tudi poimenuje. Spoznava različne bivalne prostore in gospodinjska opravila. Igra seveda lahko poteka tako, da se večkrat vrne nazaj v poljuben prostor in s svojo domišljijo vse skupaj še nadgradi.

Seveda pa so to le ideje za uporabo pri vsaki strani, igra in uporaba knjige so poljubna na željo otroka. Zato naj otrok sam odkrije nove poti in ustvarja svojo zgodbo. Strani lahko poljubno med seboj prestavite ali pa med sorojenci razdelite, saj so snemljive.

PERSONALIZACIJA:

Da pa bo ta Smarti knjiga, še bolj posebna, lahko izberete možnost personalizacije. V okvirček napišite ime otroka in dodali ga bomo na naslovni strani knjige.

NASLOVNICA:

Baletni copatki.

MATERIAL:

Ročno izdelane iz bobažnih tkanin, filca, lesenih in plastičnih kroglic, različnih vrvic, gumbov, zadrg, ježkov in drugih manjših delcev.

VELIKOST:

20 X 20 cm

STAROSTNI VODNIK:

Od 3. leta dalje oziroma odvisno od interesov otroka.

Pri otrocih tiha knjiga vsekakor vzbudi veliko zanimanje, zato je lahko odlična ideja za krajšanje časa npr. v avtu, v čakalnici pri zdravniku in seveda doma, ko si tudi starši zaželijo nekaj minut počitka ali kot darilo za rojstni dan.

SMARTI BOOK je igrača, ki bo otroka zabavala, medtem ko staršem lahko služi tudi kot super orodje pri vzgoji in učenju.

OPOZORILO

Knjiga Doll house vsebuje majhne delce. Zaradi možnosti zadušitve, naj otroci mlajši od treh let knjigo uporabljajo ob prisotnosti staršev. Otroke starejše od treh let pa opozorite, naj manjših delcev ne dajejo v usta.

Naj male roke skozi igro odkrijejo velike stvari!

Za več novosti nas spremljajte na instagramu in facebooku Smarti book.

Dolžina: 200mm

Širina:50mm

Višina:200mm

Teža:210g

Število delovnih strani:7

Material: bombažne tkanine, filc,vrvic,plastične kroglice in gumbi,plastične ščipalke,ježki,zadrge

1 mnenje za Doll house

  1. Vesna Žepič Bogataj

    5

    27. julija, 2022

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Doll house

Title

Go to Top