Sweet winter house

Original price was: 61,90 €.Current price is: 24,76 €.

🧒Od 1. leta dalje

🧠 Učenje vezavnja vezalk, zamenjanje gumbov in podobno

🫶 Ročno izdelano

👩‍🏫 Pedagoško oblikovano

Knjiga spodbuja razvoj:

Na zalogi

Možnost hitre dostave - danes naročiš, jutri dobiš.

(+5,00 )
Možnosti plačila:

50%Naroči skupaj in prihrani še dodatnih 50% ob nakupu:

45,90€-50% 22,95€
57,90€-50% 28,95€
74,90€-50% 37,45€
57,90€-50% 28,95€

Tiha knjiga je ročno izdelana in pedagoško oblikovana. Strani so snemljive, lahko jih med seboj poljubno prestavite ali pa razdelite med sorojence.

Knjiga vsebuje 8 delovnih strani. Primerna za starost od 1. leta dalje Oblikovana je tako, da otroka spodbuja k spoznavanju učenju novih oblik, razvrščanju in urejanju, spoznava nove tematske sklope in hkrati razvija kreativno igro, ter fino motoriko.

Izdelek je skladen z Direktivo 2009/48/ES o varnosti igrač.

Snežak in okraski: Odlepi pisane okraske in jih razvrsti po svoji želji. Znaš poimenovati vse barve? Koliko okraskov ima bleščice? Potipaj jih.

Sestavi smrečico: Sestavi sestavljanko in dobil boš smrečico. Na gumbke spretno obesi okraske in smrečica bo pripravljena. Pod smrečico lahko namestiš tudi darila.

Nogavice in darila: Vsako nogavico spretno obesi/poberi. Koliko parov nogavic visi nad kaminom? Premešaj nogavice in se s prijateljem igraj mini spomin. Poiščita pravile pare!
Darila pod kaminom razvrsti od največjega do najmanjšega. Koliko daril je pod kaminom?

Jelenček: Sestavi sestavljanko in dobil boš jelenčka. Opiši, kaj vidiš na sliki.
Pečemo piškote: V testo vtisneš model piškotov, piškote okrasiš in pripravljeni so za peko. Ko bodo pečeni, jih lahko postrežeš mami ali očku. Katere oblike piškotov si pripravil?

Venček: Po želji lahko okrasiš zeleni venček in ga pripraviš za prihajajoče praznike. Lahko uporabiš tudi okraske, ki so na prvi strani knjige. Poimenuj s čim si okrasil venčke? Katere barve je mašna?

Čarobni mož: Znaš poimenovati čarobnega moža? Ta čarobni mož je prav hecen, njegove roke lahko snameš in zopet spretno pripneš. Lahko mu snamemo tudi glavo, odpnemo pas in odvežemo suknjič. Je kot lutka, s katero se lahko igramo. Poskusi in bodi natančen.

Seveda pa so to le ideje za uporabo pri vsaki strani, igra in uporaba knjige sta poljubni na željo otroka. Zato naj otrok sam odkrije nove poti in ustvarja svojo zgodbo.

Igra s tiho knjigo lahko prinese številne prednosti za otrokov celosten razvoj, med katerimi so:

✅ Fine motorične sposobnosti: Otroci bodo razvijali spretnosti, kot so uporaba prstov in rok za manipulacijo različnih interaktivnih elementov v tihi knjigi, kot so zadrge, gumbi, vezalke itd.

✅ Kognitivni razvoj: Igra s tiho knjigo spodbuja otrokovo razumevanje vzročno-posledičnih povezav, prepoznavanje barv, oblik, števil in drugih elementov, kar prispeva k razvoju kognitivnih sposobnosti.

✅ Kreativnost in domišljija: Tiha knjiga lahko spodbuja otrokovo domišljijo in ustvarjalnost, saj jih vabi k raziskovanju različnih interaktivnih elementov in ustvarjanju svojih zgodb ter scenarijev.

✅ Jezikovni razvoj: Otroci lahko ob igri s tiho knjigo razvijajo svojo jezikovno zmožnost, ko starši z njimi komunicirajo o sliki, elementih v knjigi ali o njihovih ustvarjalnih idejah.

✅ Koncentracija in vztrajnost: Igra s tiho knjigo spodbuja otrokovo sposobnost koncentracije in vztrajnosti, saj morajo biti osredotočeni, ko raziskujejo in manipulirajo Z različnimi elementi v knjigi.

✅ Socialne veščine: Če se otroci igrajo s tiho knjigo v skupini, lahko spodbuja tudi razvoj socialnih veščin, kot so deljenje, sodelovanje, komunikacija in spoštovanje drugih otrok.

✅ Igra vlog: Tiha knjiga spodbuja igro vlog, kjer se otroci lahko igrajo s pomočjo notranjih elementov, kot so naprstne lutke ali pa vloge delijo kar med seboj.

Dolžina: 200mm

Širina:40mm

Višina:200mm

Teža:200g

Število delovnih strani:8

Material: bombažne tkanine, filc,vrvic,lesene ščipalke,plastični gumb,plastične zaponke,ježki

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Sweet winter house”

Pogosto zastavljena vprašanja

Za katero starost so primerne knjigice?

Tihe knjige so primerne že ob rojstvu novorojenčka do vsaj 10. leta starosti oziroma odvisno od interesa otrok. V kategoriji “Po letih” poiščite želeno starost.

Ne, personalizacija ne podaljša dostave. Gre za samopersonalizacijo, kjer knjigo skupaj z otrokom personalizirate vi. Prejmete črke in podrobno navodilo, ki vam pri tem pomaga.

Knjigo hraniti na suhem, čistiti brez drgnjena, le bombažne delce obrisati z vlažno krpo.

Izdelki Smartibook vsebujejo majhne delce, zato naj jih otroci mlajši od treh let uporabljajo ob prisotnosti staršev.

Podjetje Smartibook d.o.o. izjavlja, da so izdelki skladni z Direktivo 2009/48/ES o varnosti igrač.

Vse informacije glede vračila si lahko preberete TUKAJ.

Ob doplačilu ga lahko prevzamete že 1 uro po opravljenem naročilu, brezplačno pa 24 ur po oddanem naročilu (vsak delovni dan v delovnem času).

Standardna dostava traja 3-5 delovnih dni. V primeru izbire prioritetne dostave pa naročilo prejmete že naslednji delovni dan, če je naročeno do 14.00 ure.

Strošek dostave je 3,66€. Ob nakupu nad 100€ je dostava brezplačna.

Plačate lahko s kreditno kartico, PayPal-om, z bančnim nakazilom in po povzetju (+2€).