smartibook logo
smartibook logo

Sweet winter house

43,33  z DDV

Možnosti plačila:

  • Želite personalizacijo? (+5€)

    *Vpišite ime

  • Naroči skupaj in prihrani še dodatnih 30% ob nakupu:

    • z DDV
    • z DDV
    • z DDV
Šifra: 12 Kategoriji: ,

Knjiga vsebuje 8 delovnih strani. Oblikovana je tako, da otroka spodbuja k spoznavanju novih oblik, razvrščanju in urejanju, spoznava nove tematske sklope in hkrati razvija kreativno igro, ter fino motoriko.

Nekaj različnih dejavnosti, ki jih knjiga SWEET WINTER HOUSE ponuja.

Snežak in okraski: Odlepi pisane okraske in jih razvrsti po svoji želji. Znaš poimenovati vse barve? Koliko okraskov ima bleščice? Potipaj jih.

Sestavi smrečico: Sestavi sestavljanko in dobil boš smrečico. Na gumbke spretno obesi okraske in smrečica bo pripravljena. Pod smrečico lahko namestiš tudi darila.

Nogavice in darila: Vsako nogavico spretno obesi/poberi. Koliko parov nogavic visi nad kaminom? Premešaj nogavice in se s prijateljem igraj mini spomin. Poiščita pravile pare!
Darila pod kaminom razvrsti od največjega do najmanjšega. Koliko daril je pod kaminom?

Jelenček: Sestavi sestavljanko in dobil boš jelenčka. Opiši, kaj vidiš na sliki.
Pečemo piškote: V testo vtisneš model piškotov, piškote okrasiš in pripravljeni so za peko. Ko bodo pečeni, jih lahko postrežeš mami ali očku. Katere oblike piškotov si pripravil?

Venček: Po želji lahko okrasiš zeleni venček in ga pripraviš za prihajajoče praznike. Lahko uporabiš tudi okraske, ki so na prvi strani knjige. Poimenuj s čim si okrasil venčke? Katere barve je mašna?

Čarobni mož: Znaš poimenovati čarobnega moža? Ta čarobni mož je prav hecen, njegove roke lahko snameš in zopet spretno pripneš. Lahko mu snamemo tudi glavo, odpnemo pas in odvežemo suknjič. Je kot lutka, s katero se lahko igramo. Poskusi in bodi natančen.

Seveda pa so to le ideje za uporabo pri vsaki strani, igra in uporaba knjige sta poljubni na željo otroka. Zato naj otrok sam odkrije nove poti in ustvarja svojo zgodbo. Strani lahko poljubno med seboj prestavite ali pa med sorojenci razdelite, saj so snemljive.

PERSONALIZACIJA:

Da pa bo ta Smarti knjiga, še bolj posebna, lahko izberete možnost personalizacije. V okvirček napišite ime otroka in dodali ga bomo na naslovni strani knjige.

NASLOVNICA:

Sladka zimska hiša.

MATERIAL:

Ročno izdelane iz bobažnih tkanin, filca, lesenih in plastičnih kroglic, različnih vrvic, gumbov, zadrg, ježkov in drugih manjših delcev.

VELIKOST:

20 X 20 cm

STAROSTNI VODNIK:

Od 1. leta dalje oziroma odvisno od interesov otroka.

Pri otrocih tiha knjiga vsekakor vzbudi veliko zanimanje, zato je lahko odlična ideja za krajšanje časa npr. v avtu, v čakalnici pri zdravniku in seveda doma, ko si tudi starši zaželijo nekaj minut počitka ali kot darilo za rojstni dan.

SMARTI BOOK je igrača, ki bo otroka zabavala, medtem ko staršem lahko služi tudi kot super orodje pri vzgoji in učenju.

OPOZORILO

Knjiga Sweet winter house vsebuje majhne delce. Zaradi možnosti zadušitve, naj otroci mlajši od treh let knjigo uporabljajo ob prisotnosti staršev. Otroke starejše od treh let pa opozorite, naj manjših delcev ne dajejo v usta.

Naj male roke skozi igro odkrijejo velike stvari!

Za več novosti nas spremljajte na instagramu in facebooku Smarti book.

Dolžina: 200mm

Širina:40mm

Višina:200mm

Teža:200g

Število delovnih strani:8

Material: bombažne tkanine, filc,vrvic,lesene ščipalke,plastični gumb,plastične zaponke,ježki

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Sweet winter house”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Sweet winter house

Title

Go to Top