Christmas tree

Original price was: 66,90 €.Current price is: 26,76 €.

🧒Od 3. leta dalje

🧮 Učenje barv, števil, ure, sestavljanja…

🫶 Ročno izdelano

👩‍🏫 Pedagoško oblikovano

Knjiga spodbuja razvoj:

Na zalogi

Možnost hitre dostave - danes naročiš, jutri dobiš.

(+5,00 )
Možnosti plačila:

50%Naroči skupaj in prihrani še dodatnih 50% ob nakupu:

57,90€-50% 28,95€
74,90€-50% 37,45€
57,90€-50% 28,95€

Izraz tiha knjiga poimenuje knjigo brez besedila, ki spodbuja otroško domišljijo, kreativnost in razvoj fine motorike.

Knjiga vsebuje 8 delovnih strani in set 5 NAPRSTNIH LUTK. Primerna za starost od 3. leta dalje. Oblikovana je tako, da otroka spodbuja k spoznavanju in učenju novih oblik, razvrščanju in urejanju, spoznava nove tematske sklope in hkrati razvija kreativno igro, ter fino motoriko.

Izdelek je skladen z Direktivo 2009/48/ES o varnosti igrač.

Smrečica: Na smrečici je šest različnih okraskov. Spretno jih snemi in nato po svoji želji okrasi. Bodi pozoren, da vrvico spretno vstaviš v vsako luknjico, le tako bo smrečica lepo okrašena.

Kamin in darila: Kamin lahko v celoti razstaviš in se ga naučiš sestaviti nazaj, pazi, da katerega dela ne pozabiš. Na kaminu visita nogavici in zvonček, lahko jih obesiš kot želiš. Spodaj pa so darila, jih znaš razvrstiti po velikosti?

Snežna dežela: V snežno deželo so se s sankami odpravili snežni mož, snežna kraljica, in mali zajček. Na poti pa se jim pridružita še jelenček in prijazna lisica. Vsak lik je naprstna lutka, hitro sestavi svojo zgodbo in prirediš lahko pravo gledališko predstavo.

Snežak: Obleci snežaka. Izberi poljubne rokavice, čevlje, šal in kapo. Ali ima snežak tudi gumbe? Koliko gumbov ima, potipaj jih! Med katerimi barvami lahko izbiraš pri izbiri oblačil?

Snežna ura: V ptičji hišici se skriva prav ura. Ali bi znal povedati, koliko je ura? S kazalci spremeni uro in s prijateljem se lahko naučita gledati na uro. Bodi pozoren, da mali kazalček kaže ure, veliki pa minute.

Pingvin lovi ribe: Pingvin s palico lovi ribe. Pomagaj mu in poskusi ujeti čim več rib. Koliko rdečih in koliko modrih si ujel? S prijateljem se lahko na polju igrata tudi igro križci in krogci, le da imata rdeče in modre ribice. Vsak enkrat položi ribico na željeno polje, ko so njegove tri ribice postavljene v isto vrsto, stolpec ali diagonalo, je zmagovalec. Srečno!

Mini sestavljanke: Na voljo imaš štiri različne mini sestavljanke. Poskusi premešati posamezne dele in sestaviti ustrezno sliko. Kaj dobiš? Ko ti bo to šlo, poskusi premešati dele vseh sestavljank in nato sestavi vsako.

Čarobni mož: Znaš poimenovati čarobnega moža? Ta čarobni mož je prav hecen, njegove roke lahko snameš in zopet spretno pripneš. Lahko mu snamemo tudi glavo, odpnemo pas in odvežemo suknjič. Je kot lutka, s katero se lahko igramo. Poskusi in bodi natančen.

Seveda pa so to le ideje za uporabo pri vsaki strani, igra in uporaba knjige sta poljubni na željo otroka. Zato naj otrok sam odkrije nove poti in ustvarja svojo zgodbo.

Igra s tiho knjigo lahko prinese številne prednosti za otrokov celosten razvoj, med katerimi so:

✅ Fine motorične sposobnosti: Otroci bodo razvijali spretnosti, kot so uporaba prstov in rok za manipulacijo različnih interaktivnih elementov v tihi knjigi, kot so zadrge, gumbi, vezalke itd.

✅ Kognitivni razvoj: Igra s tiho knjigo spodbuja otrokovo razumevanje vzročno-posledičnih povezav, prepoznavanje barv, oblik, števil in drugih elementov, kar prispeva k razvoju kognitivnih sposobnosti.

✅ Kreativnost in domišljija: Tiha knjiga lahko spodbuja otrokovo domišljijo in ustvarjalnost, saj jih vabi k raziskovanju različnih interaktivnih elementov in ustvarjanju svojih zgodb ter scenarijev.

✅ Jezikovni razvoj: Otroci lahko ob igri s tiho knjigo razvijajo svojo jezikovno zmožnost, ko starši z njimi komunicirajo o sliki, elementih v knjigi ali o njihovih ustvarjalnih idejah.

✅ Koncentracija in vztrajnost: Igra s tiho knjigo spodbuja otrokovo sposobnost koncentracije in vztrajnosti, saj morajo biti osredotočeni, ko raziskujejo in manipulirajo Z različnimi elementi v knjigi.

✅ Socialne veščine: Če se otroci igrajo s tiho knjigo v skupini, lahko spodbuja tudi razvoj socialnih veščin, kot so deljenje, sodelovanje, komunikacija in spoštovanje drugih otrok.

✅ Igra vlog: Tiha knjiga spodbuja igro vlog, kjer se otroci lahko igrajo s pomočjo notranjih elementov, kot so naprstne lutke ali pa vloge delijo kar med seboj.

Dolžina: 200mm

Širina:50mm

Višina:200mm

Teža:250g

Število delovnih strani:9

Material: bombažne tkanine, filc,vrvic,plastični gumbi,ježki,kovinski gumbi,plastične zaponke

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Christmas tree”

Pogosto zastavljena vprašanja

Za katero starost so primerne knjigice?

Tihe knjige so primerne že ob rojstvu novorojenčka do vsaj 10. leta starosti oziroma odvisno od interesa otrok. V kategoriji “Po letih” poiščite želeno starost.

Ne, personalizacija ne podaljša dostave. Gre za samopersonalizacijo, kjer knjigo skupaj z otrokom personalizirate vi. Prejmete črke in podrobno navodilo, ki vam pri tem pomaga.

Knjigo hraniti na suhem, čistiti brez drgnjena, le bombažne delce obrisati z vlažno krpo.

Izdelki Smartibook vsebujejo majhne delce, zato naj jih otroci mlajši od treh let uporabljajo ob prisotnosti staršev.

Podjetje Smartibook d.o.o. izjavlja, da so izdelki skladni z Direktivo 2009/48/ES o varnosti igrač.

Vse informacije glede vračila si lahko preberete TUKAJ.

Ob doplačilu ga lahko prevzamete že 1 uro po opravljenem naročilu, brezplačno pa 24 ur po oddanem naročilu (vsak delovni dan v delovnem času).

Standardna dostava traja 3-5 delovnih dni. V primeru izbire prioritetne dostave pa naročilo prejmete že naslednji delovni dan, če je naročeno do 14.00 ure.

Strošek dostave je 3,66€. Ob nakupu nad 100€ je dostava brezplačna.

Plačate lahko s kreditno kartico, PayPal-om, z bančnim nakazilom in po povzetju (+2€).