ČAS DOSTAVE JE 3-5 DELOVNIH DNI!

smartibook logo
smartibook logo

Christmas tree

66,90  z DDV

Na zalogi

Možnosti plačila:

Na zalogi

  • Želite personalizacijo? (+5€)

    *Vpišite ime

  • Naroči skupaj in prihrani še dodatnih 30% ob nakupu:

    •   z DDV
    •   z DDV
    •   z DDV
Šifra: 13 Kategorija:

Knjiga vsebuje 8 delovnih strani in set 5 NAPRSTNIH LUTK. Oblikovana je tako, da otroka spodbuja k spoznavanju novih oblik, razvrščanju in urejanju, spoznava nove tematske sklope in hkrati razvija kreativno igro, ter fino motoriko.

Nekaj različnih dejavnosti, ki jih knjiga Christmas tree ponuja.

Smrečica: Na smrečici je šest različnih okraskov. Spretno jih snemi in nato po svoji želji okrasi. Bodi pozoren, da vrvico spretno vstaviš v vsako luknjico, le tako bo smrečica lepo okrašena.

Kamin in darila: Kamin lahko v celoti razstaviš in se ga naučiš sestaviti nazaj, pazi, da katerega dela ne pozabiš. Na kaminu visita nogavici in zvonček, lahko jih obesiš kot želiš. Spodaj pa so darila, jih znaš razvrstiti po velikosti?

Snežna dežela: V snežno deželo so se s sankami odpravili snežni mož, snežna kraljica, in mali zajček. Na poti pa se jim pridružita še jelenček in prijazna lisica. Vsak lik je naprstna lutka, hitro sestavi svojo zgodbo in prirediš lahko pravo gledališko predstavo.

Snežak: Obleci snežaka. Izberi poljubne rokavice, čevlje, šal in kapo. Ali ima snežak tudi gumbe? Koliko gumbov ima, potipaj jih! Med katerimi barvami lahko izbiraš pri izbiri oblačil?

Snežna ura: V ptičji hišici se skriva prav ura. Ali bi znal povedati, koliko je ura? S kazalci spremeni uro in s prijateljem se lahko naučita gledati na uro. Bodi pozoren, da mali kazalček kaže ure, veliki pa minute.

Pingvin lovi ribe: Pingvin s palico lovi ribe. Pomagaj mu in poskusi ujeti čim več rib. Koliko rdečih in koliko modrih si ujel? S prijateljem se lahko na polju igrata tudi igro križci in krogci, le da imata rdeče in modre ribice. Vsak enkrat položi ribico na željeno polje, ko so njegove tri ribice postavljene v isto vrsto, stolpec ali diagonalo, je zmagovalec. Srečno!

Mini sestavljanke: Na voljo imaš štiri različne mini sestavljanke. Poskusi premešati posamezne dele in sestaviti ustrezno sliko. Kaj dobiš? Ko ti bo to šlo, poskusi premešati dele vseh sestavljank in nato sestavi vsako.

Čarobni mož: Znaš poimenovati čarobnega moža? Ta čarobni mož je prav hecen, njegove roke lahko snameš in zopet spretno pripneš. Lahko mu snamemo tudi glavo, odpnemo pas in odvežemo suknjič. Je kot lutka, s katero se lahko igramo. Poskusi in bodi natančen.

Seveda pa so to le ideje za uporabo pri vsaki strani, igra in uporaba knjige sta poljubni na željo otroka. Zato naj otrok sam odkrije nove poti in ustvarja svojo zgodbo. Strani lahko poljubno med seboj prestavite ali pa med sorojenci razdelite, saj so snemljive.

PERSONALIZACIJA:

Da pa bo ta Smarti knjiga, še bolj posebna, lahko izberete možnost personalizacije. V okvirček napišite ime otroka in dodali ga bomo na naslovni strani knjige.

NASLOVNICA:

Sladka zimska hiša.

MATERIAL:

Ročno izdelane iz bobažnih tkanin, filca, lesenih in plastičnih kroglic, različnih vrvic, gumbov, zadrg, ježkov in drugih manjših delcev.

VELIKOST:

20 X 20 cm

STAROSTNI VODNIK:

Od 3. leta dalje oziroma odvisno od interesov otroka.

Pri otrocih tiha knjiga vsekakor vzbudi veliko zanimanje, zato je lahko odlična ideja za krajšanje časa npr. v avtu, v čakalnici pri zdravniku in seveda doma, ko si tudi starši zaželijo nekaj minut počitka ali kot darilo za rojstni dan.

SMARTI BOOK je igrača, ki bo otroka zabavala, medtem ko staršem lahko služi tudi kot super orodje pri vzgoji in učenju.

OPOZORILO

Knjiga Christmas tree vsebuje majhne delce. Zaradi možnosti zadušitve, naj otroci mlajši od treh let knjigo uporabljajo ob prisotnosti staršev. Otroke starejše od treh let pa opozorite, naj manjših delcev ne dajejo v usta.

Naj male roke skozi igro odkrijejo velike stvari!

Dolžina: 200mm

Širina:50mm

Višina:200mm

Teža:250g

Število delovnih strani:9

Material: bombažne tkanine, filc,vrvic,plastični gumbi,ježki,kovinski gumbi,plastične zaponke

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Christmas tree”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Christmas tree

Title

Go to Top