Otroške naprstne lutke

16,90 

Ali ste vedeli, da otroci že zelo zgodaj z zanimanjem opazujejo lutke, ter poslušajo zvoke, ki jih pri oponašanju živali lahko predstavimo?

👶 Od rojstva dalje

🗣️ Igra vlog

🧠 Učenje živali

🫶 Ročno izdelano

👩‍🏫 Pedagoško oblikovano

Knjiga spodbuja razvoj:

Možnosti plačila:

50%Naroči skupaj in prihrani še dodatnih 50% ob nakupu:

29,90€-50% 14,95€
29,90€-50% 14,95€

Na voljo so trije različnih seti otroških naprstnih lutk in vsak vsebuje 5 različnih živali.

GOZDNE ŽIVALI: polž, dihur, sova, veverica in jež.

AFRIŠKE ŽIVALI: žirafa, zebra, slon, opica in lev.

DIVJE ŽIVALI: igračo: tiger, nilski konji, slon, papiga in krokodil.

Primerni od otrokovega rojstva dalje.

Otroci že zelo zgodaj z zanimanjem opazujejo lutke, ter poslušajo zvoke, ki jih pri oponašanju živali lahko predstavimo. Ker so lutke skrbno spravljene v majhni vrečki jih lahko s seboj vzamemo res kamorkoli. So odličen pripomoček, ko želimo otroka zamotiti bodisi v avtu, vozičku, nosilki ali pa doma pri prosti igri.

Ko pa otrok zraste, je ena izmed najljubših iger zagotovo samostojno vtikanje prstkov v lutke. Motivira jih želja po tem, da z lutkami upravljajo samostojno in si jih tako nadenejo na roko. Ko so lutke enkrat na prstkih pa se začne pravi besedni raj, ko otroška domišljija dobi svoj prostor. Hitro ustvarjajo različne zgodbe in nas tako z lutkami popeljejo v njihov svet pravljic. Zelo priporočljivo je, da se jim pri igri pridružimo.

Seti lutk so oblikovani tako, da otroka spodbujajo k spoznavanju novih živali, hkrati pa razvijajo kreativno igro, fino motoriko in koordinacijo oko – roka.

Naprstne lutke lahko uporabijo tako starši kot otroci pri prosti igri, za uprizoritev gledališke igre, lahko pa jim služi tudi kot pripomoček pri učenju in poslušanju branja. Lutke lahko starši uporabite kot pripomoček pri spoznavanju različnih tematskih sklopov, morda tudi nekaterih bolj zahtevnih. Pri branju lahko otrok lutko uporabi kot kazalko in ga s tem tudi motiviramo za branje.

LUTKE KOT SREDSTVO ZA IGRO: spodbujajo kreativno izražanje, razvijajo spontano besedno izražanje, izboljšajo govor in izgovarjavo, razvijajo socialnointerakcijske spretnosti, spodbujajo otrokov razvoj samozavesti in samozaupanja, razvijajo in medsebojno usklajujejo občutek za čas in prostor, pomagajo sprostiti otroške strahove in agresijo, spodbujajo pozitivna čustva.

V kolikor se z lutkami še niste igrali, poskusite, nasmeha in iskric v očeh zagotovo ne bo manjkalo!

Dolžina:90mm

Višina:70mm

Teža:10g

Število lutk:5

Material:bombažna tkanina,filc

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Otroške naprstne lutke”

Pogosto zastavljena vprašanja

Za katero starost so primerne knjigice?

Tihe knjige so primerne že ob rojstvu novorojenčka do vsaj 10. leta starosti oziroma odvisno od interesa otrok. V kategoriji “Po letih” poiščite želeno starost.

Ne, personalizacija ne podaljša dostave. Gre za samopersonalizacijo, kjer knjigo skupaj z otrokom personalizirate vi. Prejmete črke in podrobno navodilo, ki vam pri tem pomaga.

Knjigo hraniti na suhem, čistiti brez drgnjena, le bombažne delce obrisati z vlažno krpo.

Izdelki Smartibook vsebujejo majhne delce, zato naj jih otroci mlajši od treh let uporabljajo ob prisotnosti staršev.

Podjetje Smartibook d.o.o. izjavlja, da so izdelki skladni z Direktivo 2009/48/ES o varnosti igrač.

Vse informacije glede vračila si lahko preberete TUKAJ.

Ob doplačilu ga lahko prevzamete že 1 uro po opravljenem naročilu, brezplačno pa 24 ur po oddanem naročilu (vsak delovni dan v delovnem času).

Standardna dostava traja 3-5 delovnih dni. V primeru izbire prioritetne dostave pa naročilo prejmete že naslednji delovni dan, če je naročeno do 14.00 ure.

Strošek dostave je 3,66€. Ob nakupu nad 100€ je dostava brezplačna.

Plačate lahko s kreditno kartico, PayPal-om, z bančnim nakazilom in po povzetju (+2€).