Didaktična sestavljanka

Original price was: 24,90 €.Current price is: 9,96 €.

🧒Od 2. leta dalje

🧠 Učenje barv in števil

🫶 Ročno izdelano

👩‍🏫 Pedagoško oblikovano

Knjiga spodbuja razvoj:

Možnosti plačila:

50%Naroči skupaj in prihrani še dodatnih 50% ob nakupu:

45,90€-50% 22,95€
29,90€-50% 14,95€
29,90€-50% 14,95€

Didaktičen komplet sestavljank vsebuje 10 parov sestavljank od števila 1 do števila 10. Oblikovan je tako, da otroka spodbuja k spoznavanju novih števil, razvrščanju in urejanju, hkrati pa razvija kreativno igro, fino motoriko ter spodbuja koordinacijo rok in oči.

Primerna za starost od 2. leta dalje.

Otrok lahko najprej sestavlja sestavljanko po barvi, kasneje pa se s konkretnimi primeri (gumbki na kosi sestavljanke) učijo tudi štetja in spoznavajo števila.  Skozi igro osvojijo številsko predstavo do 10, preštevajo, se učijo zaporedja in zaporednih vzorcev.

Zakaj je prav ta igra odlična za učenje štetja?

Ker otrok skozi igro na zabaven način spoznavala števila, vse to pa je dodatno podkrepljeno z ustrezno izbranim materialom in tako otrok s tipanjem in skrbno izbranimi barvnimi kombinacijami novo tematiko še hitreje usvoji in spodbudi razvoj senzorne integracije.

V naslednjem zavihku poglej nekaj idej za dejavnosti.

Iskanje številskih parov: Otroku ponudite, naj zatipa gumbe in jih prešteje. Nato to število poišče na drugi polovici sestavljanke. Ko sestavljanko sestavi, še enkrat preveri pravilnost rezultata.

Hitro iskanje barvnih parov: Dejavnost spodbuja koordinacijo oči in rok, saj je naloga otroka, da poišče ustrezne par. Spozna različne vrste barv. Poišče polovice sestavljank z enako barvo in jih poimenuje.

Števila naraščajo ali padajo: Razporedite sestavljanke po površini. Nato jih razvrstite od najmanjšega do največjega in obratno. Pri tej dejavnosti si otrok lahko pomaga s štetjem gumbov.

Spoznajmo števila: Pare sestavljank razporedimo po površini. Nato otrok s pomočjo štetja gumbov spozna števila. Pomembno je, da vse gumbe konkretno prešteje.

Seštevanje in odštevanje: Pare sestavljank razporedimo po površini. Nato otrok s pomočjo štetja gumbov sešteva števila. Pomembno je, da skupaj postavi pare, ki jih je seštev in pove rezultat. Prav tako vajo ponovimo za odštevanje, le da smo pozorni, da je prvo število (odštevanec) večje od drugega (zmanjševanca).

Dolžina:95mm

Višina:75mm

Teža:90g

Številol: 20 delov sestavljank

Material :bombažna tkanina,filc,plastični gumbi

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Didaktična sestavljanka”

Pogosto zastavljena vprašanja

Za katero starost so primerne knjigice?

Tihe knjige so primerne že ob rojstvu novorojenčka do vsaj 10. leta starosti oziroma odvisno od interesa otrok. V kategoriji “Po letih” poiščite želeno starost.

Ne, personalizacija ne podaljša dostave. Gre za samopersonalizacijo, kjer knjigo skupaj z otrokom personalizirate vi. Prejmete črke in podrobno navodilo, ki vam pri tem pomaga.

Knjigo hraniti na suhem, čistiti brez drgnjena, le bombažne delce obrisati z vlažno krpo.

Izdelki Smartibook vsebujejo majhne delce, zato naj jih otroci mlajši od treh let uporabljajo ob prisotnosti staršev.

Podjetje Smartibook d.o.o. izjavlja, da so izdelki skladni z Direktivo 2009/48/ES o varnosti igrač.

Vse informacije glede vračila si lahko preberete TUKAJ.

Ob doplačilu ga lahko prevzamete že 1 uro po opravljenem naročilu, brezplačno pa 24 ur po oddanem naročilu (vsak delovni dan v delovnem času).

Standardna dostava traja 3-5 delovnih dni. V primeru izbire prioritetne dostave pa naročilo prejmete že naslednji delovni dan, če je naročeno do 14.00 ure.

Strošek dostave je 3,66€. Ob nakupu nad 100€ je dostava brezplačna.

Plačate lahko s kreditno kartico, PayPal-om, z bančnim nakazilom in po povzetju (+2€).