smartibook logo
smartibook logo

Didaktična sestavljanka

24,90  z DDV

Možnosti plačila:

  • Naroči skupaj in prihrani še dodatnih 30% ob nakupu:

    • z DDV
    • z DDV
    • z DDV
Šifra: 21 Kategorija:

🧩Komplet sestavljank🧩

Komplet sestavljank vsebuje 5 parov sestavljank od števila 1 do števila 10. Oblikovan je tako, da otroka spodbuja k spoznavanju novih števil, razvrščanju in urejanju, hkrati pa razvija kreativno igro in fino motoriko.

Nekaj različnih dejavnosti, ki jih komplet DIDAKTIČNE SESTAVLJANKE ponuja.

Iskanje številskih parov: Otroku ponudite, naj zatipa gumbe in jih prešteje. Nato to število poišče na drugi polovici sestavljanke. Ko sestavljanko sestavi, še enkrat preveri pravilnost rezultata.

Hitro iskanje barvnih parov: Dejavnost spodbuja koordinacijo oči in rok, saj je naloga otroka, da poišče ustrezne par. Spozna različne vrste barv. Poišče polovice sestavljank z enako barvo in jih poimenuje.

Števila naraščajo ali padajo: Razporedite sestavljanke po površini. Nato jih razvrstite od najmanjšega do največjega in obratno. Pri tej dejavnosti si otrok lahko pomaga s štetjem gumbov.

Spoznajmo števila: Pare sestavljank razporedimo po površini. Nato otrok s pomočjo štetja gumbov spozna števila. Pomembno je, da vse gumbe konkretno prešteje.

Seštevanje in odštevanje: Pare sestavljank razporedimo po površini. Nato otrok s pomočjo štetja gumbov sešteva števila. Pomembno je, da skupaj postavi pare, ki jih je seštev in pove rezultat. Prav tako vajo ponovimo za odštevanje, le da smo pozorni, da je prvo število (odštevanec) večje od drugega (zmanjševanca).

DEJAVNOST PRIMERNA ZA OTROKE OD 2. LETA STAROSTI DALJE.

Dolžina:95mm

Višina:75mm

Teža:90g

Število puzzl: 10 števila 1-10

Material:bombažna tkanina,filc,plastični gumbi

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Didaktična sestavljanka”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Didaktična sestavljanka

Title

Go to Top