Zdravniška torba

Original price was: 29,90 €.Current price is: 14,95 €.

Pri otrocih zdravniška torba vsekakor vzbudi veliko zanimanje, zato je lahko odlična ideja za krajšanje časa npr. v avtu, v čakalnici pri zdravniku in seveda doma, ko si tudi starši zaželijo nekaj minut počitka ali kot darilo za rojstni dan.

👶Od 1,5. leta dalje

🗣️ Igra vlog

🫶 Ročno izdelano

👩‍🏫 Pedagoško oblikovano

Knjiga spodbuja razvoj:

Na zalogi

Možnost hitre dostave - danes naročiš, jutri dobiš.

(+5,00 )
Možnosti plačila:

50%Naroči skupaj in prihrani še dodatnih 50% ob nakupu:

45,90€-50% 22,95€
11,99€-50% 6,00€
57,90€-50% 28,95€
57,90€-50% 28,95€

Pri otrocih zdravniška torba vsekakor vzbudi res veliko zanimanje, zato je odlična ideja za krajšanje časa npr. v avtu, v čakalnici pri zdravniku in seveda doma, ko si tudi starši zaželijo nekaj minut počitka ali kot darilo za rojstni dan.

Kot da bi otroci vedeli, da je življenje eno samo, zdravnik pa tisti, ki ga rešuje, je ena njihovih ljubših iger prav igra vlog – zdravnik in pacient. Z obiskom zdravnika se vsi srečajo že kar zgodaj, zato je zelo dobro, če jih na to malo prej pripravimo, ter jih na preprost način osvobodimo možnih strahov in zadržkov. Prav zdravniška torba Smarti book je pripomoček, ki bo pri tej igri zagotovo prišel prav.

Zdravniška torba združuje širjenje otroškega pogleda na poslanstvo zdravnika, spodbuja k spoznavanju človeškega telesa in vseh zdravniških pripomočkov, ter otroku ponudi možnost spoznavanja prve pomoči. Malček se lahko tako postavi v vlogo zdravnika in pregleda pacienta, ali pa vlogi zamenja, vse to pa lahko opravlja tudi z priloženima lutkama. Z zdravniško torbo se lahko igra tudi več otrok hkrati, zato odlično spodbuja k medsebojni igri in nudenju pomoči.

Kaj vse vsebuje ZDRAVNIŠKA TORBA?

  • SET ZDRAVNIŠKIH PRIPOMOČKOV (zdravniški kovček, stetoskop, otoskop, injekcijo, zdravila, obliž, termometer, sirup)
  • LUTKO PACIENTA IN ZDRAVNIKA/ZDRAVNICE

Sem dr. Mulček, kako lahko pomagam danes?

ZDRAVNIŠKA TORBA vsebuje različne zdravniške instrumente in farmacevtske izdelke, daje prosto pot otroški domišljiji – danes lahko dr. Mulček pomaga pozdraviti hudo angino, jutri „popiha“ bolečo rokico, dan za tem pa zaradi kašlja z malim stetoskopom posluša dihanje.

Malčki svoje telo radi raziskujejo in postavljajo vprašanja o tem, kaj vse ga sestavlja. Ob spoznavanju človeškega telesa in težav z zdravjem, lahko svojemu malemu doktorju ali doktorici na igriv način predstavite dele telesa in njihovo vlogo za človeško življenje.

Tiha knjiga je ročno izdelana in pedagoško oblikovana.

Izdelek je skladen z Direktivo 2009/48/ES o varnosti igrač.

Zdravnik sam, z gospodom pacijentom ali z malim pacijentkom – nasveti za
igro!

1. Ni družbe, ni problema!

Otroci imajo neverjetno osredotočenost – če jih nekaj zanima, se lahko aktivnosti
posvetijo v celoti in za precej časa, tudi če nimajo družbe. Na ta način se priučijo
samozadostnosti in razvijajo lastno domišljijo.

2. Gospa ali gospod pacijent.

Če je vaš najmaljši trenutno brez družbe vrstnikov, lahko brez skrbi igro prevzamete
starši – bodisi v vlogi zdravnika ali pacijenta. Te trenutke izkorstite za deljenje znanja,
ki ga otroci skozi igro še posebej hitro vpijejo.

3. Mali pacijentek potrebuje malega zdravnika!

Najlepše je opazovati otroke pri igri – mogoče zato, da uživamo v ponosu ali pa zgolj
v trenutku miru, ki ga prinaša igra z vrstniki. Pomagajte jim z izbiro vlog in jih
spodbudite, da osvojijo vrlino pomoči v stiski.

✅ Fine motorične sposobnosti: Otroci bodo razvijali spretnosti, kot so uporaba prstov in rok za manipulacijo različnih interaktivnih elementov v tihi knjigi, kot so zadrge, gumbi, vezalke itd.

✅ Kognitivni razvoj: Igra s tiho knjigo spodbuja otrokovo razumevanje vzročno-posledičnih povezav, prepoznavanje barv, oblik, števil in drugih elementov, kar prispeva k razvoju kognitivnih sposobnosti.

✅ Kreativnost in domišljija: Tiha knjiga lahko spodbuja otrokovo domišljijo in ustvarjalnost, saj jih vabi k raziskovanju različnih interaktivnih elementov in ustvarjanju svojih zgodb ter scenarijev.

✅ Jezikovni razvoj: Otroci lahko ob igri s tiho knjigo razvijajo svojo jezikovno zmožnost, ko starši z njimi komunicirajo o sliki, elementih v knjigi ali o njihovih ustvarjalnih idejah.

✅ Koncentracija in vztrajnost: Igra s tiho knjigo spodbuja otrokovo sposobnost koncentracije in vztrajnosti, saj morajo biti osredotočeni, ko raziskujejo in manipulirajo Z različnimi elementi v knjigi.

✅ Socialne veščine: Če se otroci igrajo s tiho knjigo v skupini, lahko spodbuja tudi razvoj socialnih veščin, kot so deljenje, sodelovanje, komunikacija in spoštovanje drugih otrok.

✅ Igra vlog: Tiha knjiga spodbuja igro vlog, kjer se otroci lahko igrajo s pomočjo notranjih elementov, kot so naprstne lutke ali pa vloge delijo kar med seboj.

Dolžina: 200mm
Širina: 20mm
Višina: 200mm
Teža: 100g
Število delovnih strani: 4
Material: bombažne tkanine, filc, vrvic, gumbi, ježki

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Zdravniška torba”

Pogosto zastavljena vprašanja

Za katero starost so primerne knjigice?

Tihe knjige so primerne že ob rojstvu novorojenčka do vsaj 10. leta starosti oziroma odvisno od interesa otrok. V kategoriji “Po letih” poiščite želeno starost.

Ne, personalizacija ne podaljša dostave. Gre za samopersonalizacijo, kjer knjigo skupaj z otrokom personalizirate vi. Prejmete črke in podrobno navodilo, ki vam pri tem pomaga.

Knjigo hraniti na suhem, čistiti brez drgnjena, le bombažne delce obrisati z vlažno krpo.

Izdelki Smartibook vsebujejo majhne delce, zato naj jih otroci mlajši od treh let uporabljajo ob prisotnosti staršev.

Podjetje Smartibook d.o.o. izjavlja, da so izdelki skladni z Direktivo 2009/48/ES o varnosti igrač.

Vse informacije glede vračila si lahko preberete TUKAJ.

Ob doplačilu ga lahko prevzamete že 1 uro po opravljenem naročilu, brezplačno pa 24 ur po oddanem naročilu (vsak delovni dan v delovnem času).

Standardna dostava traja 3-5 delovnih dni. V primeru izbire prioritetne dostave pa naročilo prejmete že naslednji delovni dan, če je naročeno do 14.00 ure.

Strošek dostave je 3,66€. Ob nakupu nad 100€ je dostava brezplačna.

Plačate lahko s kreditno kartico, PayPal-om, z bančnim nakazilom in po povzetju (+2€).