smartibook logo
smartibook logo

Little hands

57,90  z DDV

Možnosti plačila:

(7 mnenj strank)
 • Želite personalizacijo? (+5€)

  *Vpišite ime

 • Naroči skupaj in prihrani še dodatnih 30% ob nakupu:

  • z DDV
  • z DDV
  • z DDV
 • *Vpišite imeni

 • *Naslovnica

  Reset options
Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Knjiga vsebuje 9 delovnih strani. Oblikovana je tako, da otroka spodbuja k spoznavanju novih oblik, števil, razvrzščanju in urejanju, hkrati pa razvija kretivno igro in fino motoriko.

Nekaj različnih dejavnosti, ki jih Little hands knjiga ponuja.

Veliko rdeče jabolko: Kako veliko okusno rdeče jabolko. Nekdo je odgriznil jabolko na majhne kose. Pomagajte in ga znova sestavite.

Lačni krokodili: Trije lačni krokodili iščejo hrano. Spretno odpnite gumbe, snemite ribe, nato odpnite zadrgo in jih nahranite. Bodite pozorni na barvno ujemanje.

Okusni piškoti: Okusni čokoladni piškoti. Koliko koščkov čokolade je na posameznemu piškotu. Ali jih lahko povežete z ustreznimi števili.

Pralnica: Nogavice dajte v pralni stroj, dobro jih operite. Ne pozabite pritisniti zelenega gumba, da zaženete stroj. Skozi okno poglejte, ali so oprane. Pritisnite rdeči gumb, odprite pralni stroj in mokre nogavice obesite. Bodite pozorni na ujemanje barv!

Pisani ptički: Ptički potrebujejo malo pomoči, da se varno vrnejo v svoje ptičje hišice. Ali lahko preštejete ptice in poimenujete barve?

Zabavni obrazi: Poimenujte posamezne dele obraza in sestavite različne obrazne mimike. Koliko različnih kombinacij lahko sestavimo?

Napolni gorivo: Rdeči tovornjak, je ostal brez goriva. Na srečo smo do bencinske črpalke prišli ravno pravočasno. Pomagaj in s cevjo premagaj zanke, ter tako napolni gorivo.

Spletimo kitke: Z rokami potujte skozi mehke lase deklice. Spletite kitke ali naredite poljubno frizuro. Koliko kroglic je na njeni ljubki ogrlici?

Seveda pa so to le ideje za uporabo pri vsaki strani, igra in uporaba knjige so poljubna na željo otroka. Zato naj otrok sam odkrije nove poti in ustvarja svojo zgodbo. Strani lahko poljubno med seboj prestavite ali pa med sorojenci razdelite, saj so snemljive.

PERSONALIZACIJA:

Da pa bo ta Smarti knjiga, še bolj posebna, lahko izberete možnost personalizacije. V okvirček napišite ime otroka in dodali ga bomo na naslovni strani knjige.

NASLOVNICA:

Izbirate lahko med tremi možnimi naslovnicami in sicer levček, lenivec ali punčka s kitkami.

MATERIAL:

Ročno izdelane iz bobažnih tkanin, filca, lesenih in plastičnih kroglic, različnih vrvic, gumbov, zadrg, ježkov in drugih manjših delcev.

VELIKOST:

20 X 20 cm

STAROSTNI VODNIK:

Od 2. leta dalje oziroma odvisno od interesov otroka.

Pri otrocih tiha knjiga vsekakor vzbudi veliko zanimanje, zato je lahko odlična ideja za krajšanje časa npr. v avtu, v čakalnici pri zdravniku in seveda doma, ko si tudi starši zaželijo nekaj minut počitka ali kot darilo za rojstni dan.
SMARTI BOOK je igrača, ki bo otroka zabavala, medtem ko staršem lahko služi tudi kot super orodje pri vzgoji in učenju.

OPOZORILO

Knjiga Little hands vsebuje majhne delce. Zaradi možnosti zadušitve, naj otroci mlajši od treh let knjigo uporabljajo ob prisotnosti staršev. Otroke starejše od treh let pa opozorite, naj manjših delcev ne dajejo v usta.

Naj male roke skozi igro odkrijejo velike stvari!

Za več novosti nas spremljajte na instagramu in facebooku Smarti book

Dolžina: 200mm

Širina:40mm

Višina:200mm

Teža:260g

Število delovnih strani:9

Material: bombažne tkanine, filc,vrvic,plastične kroglice in gumbi,ježki,zadrge

7 mnenj za Little hands

 1. Suzana Zavodnik

  5

  18. julija, 2022

 2. Jasna

  Super izdelek. Lepo izdelan, prijazen za oči in otip. Naš deček je zadovoljen.

  1. avgusta, 2022

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Little hands

Title

Go to Top