DRIVE & EXPLORE knjigica je tukaj!

smartibook logo
smartibook logo

Black and white

40,90 z DDV

Ni na zalogi

Možnosti plačila:

Ni na zalogi

Šifra: 11 Kategorija:

ČRNO-BELA TIHA KNJIGA vsebuje 7 strani.

Ta knjiga je knjiga kontrastov, ki jih novorojenčki najprej razločijo. Sprva novorojenček loči med svetlim in temnim, prav tako pa se nauči, kako fokusirati in obdržati svoj pogled na določenem predmetu.

Ali ste vedeli, da boljo pravilne vizualne informacije kot bo novorojenček dobil, bolj se bodo njegovi možgani razvili. Prav zato priporočajo, naj bo otrokovo okolje že od rojstva dalje polno črno-belih kontrastov, tako bo otrok že zgodaj dobil signale iz okolja, ki spodbujajo kognitivni razvoj.

Kontrastna BLACK AND WHITE knjigica je tako odlična ideja za prvo otrokovo igračo. Vse strani knjigice so snemljive in se lahko obesijo vodoravno, ob posteljico, igralno podlogo, voziček ali pa jih enostavno posamično pritrdimo v avtu.

Knjigica vsebuje različne podobe živali in predmetov. Na vsaki strani je več različnih materialov, ki jih dojenček lahko tipa in tako razvija senzorično integracijo

Nekaj različnih dejavnosti, ki jih BLACK AND WHITE knjiga ponuja.

JEŽEK: Ježek ima namesto bodic kroglice, ki jih dojenček lahko tipa in zaznava različne materiale.

OBLAK: Oblak je odličen na otip, saj je čez filc zašita še mreža, ki oddaja tudi zelo prijeten zvok za novorojenčke (podobno šumu). Prav tako iz oblaka visijo vrvice in na njih so zvezdice. Poleg opazovanja lahko dojenček vse še tipa.

ŽOGA: Notranjost žoge lahko dojenček previdno premika in se tako vrti. Prav z opazovanjem vrtenja krepi pozornost in seveda razvija različne sposobnosti.

JADRNICA: Velika jadrnica polna črno-belih kontrastov. Otrok lahko otipa kako sta si jadra različna. Spodaj pa sta pritrjena še dva gumba.

SONCE: Veliko sonce s sončnimi žarki, skozi katere otrok lahko vstavi svoje prstke. Sončni žarki so narejeni iz prijaznega materiala.

PIKAPOLONICA: Malo nenavadna črno-bela pikapolonica ima poleg črnih pik, skozi katere lahko otrok potisne prstek, tudi zadrgo. Zadrga oddaja zelo zanimiv zvok, prav tako pa je odlična tudi za tipanje.

SLONČEK: Knjigica se zaključi s slončkom, kjer otroka pritegne kontrast in možnost tipanja notranjosti.

Knjigico za novorojenčke smo oblikovali, da bi s kontrastnimi slikami spodbudili otrokov čutni razvoj, ter tako spodbudili razvoj vida.

Knjigica je nastala z namenom spodbude otrokovega čutnega razvoja z uporabo kontrastnih slik. Dojenčki ob raziskovanju novih podob in materialov neskončno uživajo in se razvijajo.

PERSONALIZACIJA:

Da pa bo Smarti knjiga, še bolj posebna, lahko izberete možnost personalizacije. V okvirček napišite ime otroka in dodali ga bomo na naslovno stran knjige.

NASLOVNICA:

Na naslovnici je ježek.

MATERIAL:

Ročno izdelane iz bobažnih tkanin, filca, lesenih in plastičnih kroglic, različnih vrvic, gumbov, zadrg, in drugih manjših delcev.

VELIKOST:

20 X 20 cm

STAROSTNI VODNIK:

Od rojstva dalje.

Pri otrocih tiha knjiga in naprstne lutke vsekakor vzbudijo veliko zanimanje, zato so lahko odlična ideja za krajšanje časa npr. v avtu, v čakalnici pri zdravniku in seveda doma, ko si tudi starši zaželijo nekaj minut počitka ali kot darilo ob rojstvu.

SMARTI BOOK je igrača, ki bo otroka zabavala, medtem ko staršem lahko služi tudi kot super orodje pri vzgoji in učenju.

Strani lahko poljubno med seboj prestavite ali pa jih s časoma dodajate, saj so snemljive.

Dolžina: 200mm

Širina:20mm

Višina:200mm

Teža:130g

Število delovnih strani:7

Material: bombažne tkanine, filc,vrvic,plastične kroglice in gumbi

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Black and white”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Black and white

Title

Go to Top