DOSTAVA

  1. DOSTAVA

Cena dostave je 3,66 EUR.

Kupec naročeno blago v spletni trgovini https://smartibook.si/  prejme v najkrajšem možnem času, oziroma v 3-5 delovnih dneh.

Blago naročeno preko spletne trgovine https://smartibook.si/  dostavlja pogodbeni partner General Logistics Systems d.o.o.

Če ob dostavi kupca ni na naslovu bo dostavljavec pogodbenega partnerja pustil obvestilo za prevzem na eni izmed partnerskih prevzemnih lokacij ali na paketomatu.

 

  1. DOBAVNI ROK

Ponudnik se bo potrudil, da bo blago dostavljeno do kupca v navedenih rokih dobave. Če kupec hkrati naroči več artiklov in je dobavni rok za nekatere artikle daljši kot za druge, bo ponudnik kupca kontaktiral in se z njim dogovoril o roku dobave. Če bo kupec želel, mu bo ponudnik artikle, ki niso na zalogi, poslal naknadno. Če bo kupec želel vse izdelke prejeti naenkrat, mu bo naročilo poslano šele, ko bodo vsi naročeni artikli na zalogi. Ko kupec odda naročilo, prejme njegovo potrditev naročenih artiklov in skupno ceno. V potrditvi naročila bosta navedena telefonska številka in naslov elektronske pošte, kamor se lahko kupec obrne v primeru kakršnihkoli vprašanj in pripomb v zvezi z naročilom.